Aktualności

06 Kwi

Akcja „Drukujemy dla medyków!”

W ciągu niespełna dwóch tygodnia trwania akcji, której koordynatorem na Podkarpaciu jest mgr inż. Dominika Czachor udało się wyprodukować i dostarczyć ponad 10 tys. przyłbic.
03 Kwi

Naukowcy Politechniki Rzeszowskiej opracowują rozwiązania zabezpieczające...

Walka z koronawirusem motywuje do działania coraz szersze grono naukowców z Politechniki Rzeszowskiej.
 
02 Kwi

Postępowanie w sytuacji wystąpienia wypadku, awarii lub innego...

Instrukcje oraz wykaz telefonów alarmowych w sprawie ustalenia sposobów postępowania w sytuacji wystąpienia wypadku, awarii lub innego bezpośredniego zagrożenia dla zdrowia, życia lub mienia PRz.
02 Kwi

Jak uchronić się przed koronawirusem? - szkolenie on-line dla studentów

Szkolenie odbędzie się w czwartek tj. 2 kwietnia 2020 o godz.12.00 i będzie na żywo transmitowane na kanale You Tube.
 
26 Mar

Działania Politechniki Rzeszowskiej w walce z koronawirusem

Katedra Konstrukcji Maszyn na Wydziale Budowy Maszyn i Lotnictwa włączyła się w pomoc lokalnym służbom medycznym.
25 Mar

Nowe zasady bezpieczeństwa w związku z koronawirusem

Obowiązują nowe zasady bezpieczeństwa, w tym ograniczenie w przemieszczaniu się. Obowiązek pozostania w domu nie będzie dotyczył jednak dojazdu do pracy i załatwiania niezbędnych codziennych potrzeb.
 
24 Mar

Wydanie specjalne "Gazety Politechniki"

W wydaniu specjalnym „Gazety Politechniki" zaprezentowano inwestycje, budowy, rozbudowy oraz modernizacje już istniejących obiektów służące nauce i rozwojowi Politechniki Rzeszowskiej.
19 Mar

Komunikat dotyczący odroczenia opłat za studia

Z uwagi na aktualną sytuację epidemiologiczną w kraju, Rektor Politechniki Rzeszowskiej w roku akademickim 2019/2020 odracza obowiązek wnoszenia opłat za studia do dnia 30 kwietnia 2020 roku.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję