Aktualności

10 Cze

Stanowisko KRASP i RGNiSW w sprawie przesłuchań studentów Uniwersytetu Śląskiego

Oczekujemy zaprzestania przesłuchań studentów i pozostawienia rozstrzygania kwestii prawdy lub fałszu w odniesieniu do przekazywanej wiedzy uniwersytetom, bo po to zostały one stworzone.
06 Maj

Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami

Do jego głównych zadań należy likwidacja wszelkich barier uniemożliwiających osobom niepełnosprawnym udział w procesie dydaktycznym i życiu społeczności akademickiej.
 
06 Kwi

Studenci Politechniki Rzeszowskiej zwycięzcami w hackhatonie HackYeah Online

Zespół ISSD zajął pierwsze miejsce w największym hackathonie HackYeah Online w Europie, w kategorii „Security in times of the pandemic”.
19 Mar

Akcja #potrzebujemyciebie organizowana przez Polską Grupę Farmaceutyczną

Aby utrzymać ciągłość dostaw leków, niezbędni są dodatkowi pracownicy. Z tego względu Polska Grupa Farmaceutyczna rozpoczęła akcję #potrzebujemyciebie.
 
05 Mar

„Studencka strefa wypoczynku i cichej nauki” na Wydziale Chemicznym otwarta

Z przyjemnością informujemy, że „Studencka strefa wypoczynki i cichej nauki” została udostępniona studentom Wydziału Chemicznego w pierwszy dzień semestru letniego. Zapraszamy!!!
13 Lut

Absolwenci PRz nagrodzeni w konkursie "Student-Wynalazca"

Absolwenci Robert Strojny oraz Dominik Grabarz z Wydziału Budowy Maszyn i Lotnictwa PRz zostali nagrodzeni w X edycji Ogólnopolskiego Konkursu Student Wynalazca.
 
24 Sty

Ankietyzacja w Politechnice Rzeszowskiej

W dniach od 1 lutego do 21 lutego 2020 r. na PRz prowadzona jest ankietyzacja. Zachęcamy do wypełniania badań ankietowych na stronie usos.prz.edu.pl.
22 Sty

Stypendia MNiSW dla studentów PRz

22 stycznia wręczono decyzje Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego o przyznaniu stypendiów dla studentów za wybitne osiągnięcia.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję