Aktualności

24 Sty

Rekrutacja na studia podyplomowe na PRz

Studia podyplomowe można podjąć na Wydziale Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury oraz na Wydziale Zarządzania.
24 Sty

Zaproszenie na koncert kolęd i pastorałek SZPiT "Połoniny"

SZPiT PRz „Połoniny” zaprasza na koncert kolęd i pastorałek w najbliższą niedzielę 26 stycznia o godzinie 20:00 (po Mszy św. o godz. 19:00) w kościele o. Dominikanów w Rzeszowie.
 
24 Sty

"Bez ryzyka nie ma innowacji" II Seminarium z cyklu Projekt Podkarpacie

W imieniu PMI PC Oddział Podkarpacie serdecznie zapraszamy wszystkich sympatyków na II Seminarium z cyklu Projekt Podkarpacie. Spotkanie odbędzie się pod hasłem: "Bez ryzyka nie ma innowacji".
24 Sty

Ankietyzacja w Politechnice Rzeszowskiej

W dniach od 1 lutego do 21 lutego 2020 r. na PRz prowadzona jest ankietyzacja. Zachęcamy do wypełniania badań ankietowych na stronie usos.prz.edu.pl.
 
23 Sty

Zwiększona dotacja dla Ośrodka Kształcenia Lotniczego Politechniki Rzeszowskiej

Ministerstwo Infrastruktury zwiększyło dotację dla Ośrodka Kształcenia Lotniczego PRz. W roku 2020 wyniesie ona 7 328 000 zł.
23 Sty

"Gazeta Politechniki" już dostępna

W numerze zamieszczono artykuły dotyczące m.in. jubileuszu SZPiT "Połoniny", uroczystego posiedzenia Senatu PRz oraz osiągnięć pracowników i studentów naszej uczelni.
 
23 Sty

PGE Obrót S.A. w Radzie Gospodarczej Wydziału Zarządzania

Robert Choma, Prezes Zarządu PGE Obrót, największego sprzedawcy energii w Polsce dołączył do Rady Gospodarczej Wydziału Zarządzania.
22 Sty

Umowa z Powiatowym Centrum Kształcenia Zawodowego oraz Zespołem Szkół...

16 stycznia została podpisana umowa pomiędzy Politechniką Rzeszowską a Powiatowym Centrum Kształcenia Zawodowego oraz Zespołem Szkół Technicznych w Łańcucie.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję