Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 105

Aktualności

29 Sty

mLegitymacja dla studentów Politechniki Rzeszowskiej

Studenci Politechniki Rzeszowskiej mogą korzystać z elektronicznej wersji tradycyjnej legitymacji, czyli mLegitymacji.
29 Sty

Rusza kolejna edycja „Legii Akademickiej”

Zapraszamy zainteresowanych studentów uczelni publicznych i niepublicznych do składania deklaracji o uczestnictwo w projekcie.
 
28 Sty

Na Podkarpaciu powstanie klaster kosmiczny

Siłą polskiego klastra kosmicznego ma być wykorzystanie potencjału naukowo-badawczego polskiej nauki, dlatego wśród podmiotów podpisujących list intencyjny znalazła się m.in. Politechnika Rzeszowska.
27 Sty

Nowy serwer bioinformatyczny NanoForms

W wyniku realizacji projektu „Technologia Oxford Nanopore” Politechnika Rzeszowska wzbogaciła się o nowy serwer do analizy danych genomicznych.
 
26 Sty

Porozumienie o współpracy z Zespołem Szkół Licealnych im. Bolesława...

W ramach podpisanego porozumienia Politechnika Rzeszowska m.in. będzie wspierać liceum w realizacji projektu „Cyber.Mil z klasą”.
25 Sty

Prof. Jarosław Sęp członkiem Rady Sieć Badawcza Łukasiewicz – Instytutu...

Sieć Badawcza Łukasiewicz – Instytutu Technologii Eksploatacji specjalizuje się m.in. w kreowaniu innowacyjności w obszarze budowy i eksploatacji maszyn.
 
22 Sty

Zainaugurowano kolejny sezon szkolenia lotniczego

W Ośrodku Kształcenia Lotniczego PRz rozpoczęto kolejny sezon szkoleniowy.
21 Sty

Najwyższe w historii uczelni miejsce naszych zawodników w klasyfikacji...

Podczas ubiegłorocznej edycji Akademickich Mistrzostw Polski zawodnicy Politechniki Rzeszowskiej w klasyfikacji generalnej zajęli 24. miejsce na 133 uczelnie.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję