Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 104

Aktualności

26 Paź

Nominacja profesorska dr. hab. inż. Andrzeja Kawalca

Dr hab. inż. Andrzej Kawalec z Katedry Technik Wytwarzania i Automatyzacji na Wydziale Budowy Maszyn i Lotnictwa Politechniki Rzeszowskiej uzyskał tytuł profesora nauk inżynieryjno-technicznych.
23 Paź

Liberty XL-2 przed budynkiem OKL

Przed głównym budynkiem Ośrodka Kształcenia Lotniczego Politechniki Rzeszowskiej postawiono samolot Liberty XL-2 z floty Ośrodka w charakterze pomnika lotniczego.
 
22 Paź

Wyłoniono zwycięzców w konkursie „The joy of Erasmus”

Dział Współpracy Międzynarodowej zachęca do obejrzenia wystawy prac nadesłanych do konkursu „The joy of Erasmus”.
21 Paź

Pierwsze miejsce tancerza „Połonin” w Ogólnopolskim Konkursie Tradycyjnego...

Członek Studenckiego Zespołu Pieśni i Tańca Politechniki Rzeszowskiej „Połoniny” Artur Szlachetka zwyciężył w 36. Ogólnopolskim Konkursie Tradycyjnego Tańca Ludowego w kategorii par tanecznych.
 
21 Paź

Wydział Chemiczny partnerem w programie ChemHR

Wydział Chemiczny Politechniki Rzeszowskiej jest partnerem naukowym programu kształcenia kadr dla przemysłu chemicznego ChemHR.
19 Paź

Podbij kosmos i wygraj pobyt w symulowanej bazie kosmicznej

Startuje Spacehack – załóż własną kolonię na Marsie.
 
19 Paź

Rzeszowska Grupa IT podczas IV Dnia Bieszczadzkiego

Rzeszowska Grupa IT zaprezentowała się podczas IV Dnia Bieszczadzkiego pt. „Jesienią góry są najszczersze...”.
16 Paź

Dr inż. Bogusław Dołęga, prof. PRz nagrodzony przez ministra

Dr inż. Bogusław Dołęga, prof. PRz otrzymał nagrodę II stopnia ministra nauki i szkolnictwa wyższego za znaczące osiągnięcia w zakresie działalności organizacyjnej.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję