Aktualności

19 Cze

Buduj przyszłość na Politechnice Rzeszowskiej. Dowiedz się dlaczego warto z...

W roku akademickim 2020/2021 Uczelnia przygotowała blisko 5,6 tys. miejsc na studia I i II stopnia. Przyszli studenci mogą wybierać spośród 30 kierunków studiów na 7 wydziałach.
15 Cze

Najnowszy skrypt uczelniany Galyny Kaldy wydany przez Oficynę Wydawniczą...

W skrypcie w sposób kompleksowy omówiono zjawisko hałasu, które wpływa negatywnie na środowisko naturalne oraz miejsce pracy i zamieszkania człowieka.
 
10 Cze

Pracownicy PRz w gronie nowo wybranych władz Oddziału Podkarpackiego PTI

Nowa kadencja to doskonała szansa i możliwość zaprezentowania potencjału, który z pożytkiem zostanie wykorzystany dla rozwoju naszej Uczelni, regionu i kraju.
10 Cze

Stanowisko KRASP i RGNiSW w sprawie przesłuchań studentów Uniwersytetu Śląskiego

Oczekujemy zaprzestania przesłuchań studentów i pozostawienia rozstrzygania kwestii prawdy lub fałszu w odniesieniu do przekazywanej wiedzy uniwersytetom, bo po to zostały one stworzone.
 
10 Cze

Geodezja i planowanie przestrzenne – nowy kierunek na Politechnice Rzeszowskiej

Utworzenie nowego kierunku jest odpowiedzią na rosnące zainteresowanie młodzieży i otoczenia społeczno-gospodarczego tym profilem kształcenia.
09 Cze

Rektor Elekt z wizytą w Stalowej Woli

Rektor - Elekt dr hab. inż. Piotr Koszelnik prof. PRz oraz Prorektor - Elekt prof. dr hab. inż. Jarosław Sęp odwiedzili WMT oraz spotkali się z Prezydentem Stalowej Woli i Zarządem Huty Stalowa Wola.
 
09 Cze

Webinaria Cyberświadome społeczeństwo

Podczas każdego wirtualnego spotkania zostaną poruszone tematy dotyczące bezpieczeństwa w sieci, które będą cennym źródłem wiedzy.
05 Cze

Umowa o współpracy z firmą SIC Specjalistyczna Chemia Przemysłowa

Strony deklarują współpracę w zakresie przemysłowego wytwarzania specyficznych produktów używanych w przemyśle oraz w zakresie prowadzenia badań naukowych.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję