Aktualności

19 Lis

Stypendia Ministra Nauki dla wybitnych młodych naukowców

Minister Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczył ponad 40 mln zł na stypendia naukowe dla wybitnych młodych naukowców. Wśród nich są dr hab. inż. Gaweł Żyła i dr hab.inż. Katarzyna Pietrucha-Urbanik.
18 Lis

Konferencja dotyczącą zagrożeń i wyzwań bezpieczeństwa świata

W dniach 25–26 listopada 2019 r. w Politechnice Rzeszowskiej (budynek S) odbędzie się III Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Zagrożenia i wyzwania bezpieczeństwa współczesnego świata".
 
18 Lis

Seminarium naukowe. Metody przyrostowe w Industry 4.0

Inicjatorem oraz orędownikiem prowadzenia badań związanych z rozwojem metod przyrostowych w Politechnice Rzeszowskiej jest prof. dr hab. inż. Grzegorz Budzik.
15 Lis

Zmarł mgr inż. Piotr Walewski

Rodzinie Zmarłego wyrazy głębokiego współczucia składają Rektor, Senat oraz Społeczność Akademicka Politechniki Rzeszowskiej
 
15 Lis

Spotkanie z Konsulem USA w Politechnice Rzeszowskiej

W dniu 18 listopada br. odbędzie się spotkanie informacyjne na temat wyjazdów studenckich do USA - Work &Travel USA.
15 Lis

Konferencja INNOWACJE-POMIARY-AKREDYTACJE

W konferencji uczestniczyło ponad 100 osób reprezentujących podkarpackie uczelnie, laboratoria, firmy, urzędy administracji państwowej i samorząd województwa.
 
13 Lis

Studentki Politechniki Rzeszowskiej laureatkami Międzynarodowego Konkursu...

Laureatki zdobyły trzy miejsca w konkursie CONCURSO INTERNACIONAL de fotografía en LUZ ARTIFICIAL organizowanym przez Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech (UPC) oraz magazyn iCandela.
13 Lis

Konkurs "Przestrzeń Kreatywności"

Podkarpackie Centrum Innowacji ogłasza konkurs dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i studentów na biznesplan wpisujący się w priorytety Inteligentnych Specjalizacji Podkarpacia.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję