Aktualności

06 Lut

Nagrody Ministra Rozwoju dla pracowników Politechniki Rzeszowskiej

Dr inż. arch. Joanna Dudek i dr inż. arch. Magdalena Szpytma zostały laureatkami Konkursu o Nagrodę Ministra Rozwoju za rozprawę doktorską.
04 Lut

Wybór języka obcego dla studentów Politechniki Rzeszowskiej

Lektorat języka obcego dla studentów Politechniki Rzeszowskiej to nauka jednego języka obcego, proponujemy angielski, niemiecki, francuski i rosyjski.
 
03 Lut

14 naukowców z PRz wybranych na członków Komitetów Naukowych PAN

Polska Akademia Nauk ogłosiła wyniki wyborów do wszystkich komitetów naukowych PAN nowej kadencji 2020-2023. 14 pracowników Politechniki Rzeszowskiej zostało wybranych do 12 komitetów naukowych PAN.
24 Sty

Rekrutacja na studia podyplomowe na PRz

Studia podyplomowe można podjąć na Wydziale Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury oraz na Wydziale Zarządzania.
 
24 Sty

"Bez ryzyka nie ma innowacji" II Seminarium z cyklu Projekt Podkarpacie

W imieniu PMI PC Oddział Podkarpacie serdecznie zapraszamy wszystkich sympatyków na II Seminarium z cyklu Projekt Podkarpacie. Spotkanie odbędzie się pod hasłem: "Bez ryzyka nie ma innowacji".
23 Sty

Zwiększona dotacja dla Ośrodka Kształcenia Lotniczego Politechniki Rzeszowskiej

Ministerstwo Infrastruktury zwiększyło dotację dla Ośrodka Kształcenia Lotniczego PRz. W roku 2020 wyniesie ona 7 328 000 zł.
 
22 Sty

Prof. dr hab. inż. Andrzej Sobkowiak w Radzie Doskonałości Naukowej

Z dniem 1 grudnia 2019 roku prof. dr hab. inż Andrzej Sobkowiak został wybrany do Rady Doskonałości Naukowej.
16 Sty

Przedstawiciele Politechniki Rzeszowskiej w Radzie Podkarpackiej Sieci...

Na Przewodniczącego powołano dr. inż. Grzegorza Bajorka, prof. PRz z Wydziału Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury Politechniki Rzeszowskiej.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję