Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 128

Aktualności

24 Sty

Ankietyzacja w Politechnice Rzeszowskiej

W dniach od 1 lutego do 21 lutego 2020 r. na PRz prowadzona jest ankietyzacja. Zachęcamy do wypełniania badań ankietowych na stronie usos.prz.edu.pl.
23 Sty

Zwiększona dotacja dla Ośrodka Kształcenia Lotniczego Politechniki Rzeszowskiej

Ministerstwo Infrastruktury zwiększyło dotację dla Ośrodka Kształcenia Lotniczego PRz. W roku 2020 wyniesie ona 7 328 000 zł.
 
23 Sty

"Gazeta Politechniki" już dostępna

W numerze zamieszczono artykuły dotyczące m.in. jubileuszu SZPiT "Połoniny", uroczystego posiedzenia Senatu PRz oraz osiągnięć pracowników i studentów naszej uczelni.
23 Sty

PGE Obrót S.A. w Radzie Gospodarczej Wydziału Zarządzania

Robert Choma, Prezes Zarządu PGE Obrót, największego sprzedawcy energii w Polsce dołączył do Rady Gospodarczej Wydziału Zarządzania.
 
22 Sty

Umowa z Powiatowym Centrum Kształcenia Zawodowego oraz Zespołem Szkół...

16 stycznia została podpisana umowa pomiędzy Politechniką Rzeszowską a Powiatowym Centrum Kształcenia Zawodowego oraz Zespołem Szkół Technicznych w Łańcucie.
22 Sty

Stypendia MNiSW dla studentów PRz

22 stycznia wręczono decyzje Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego o przyznaniu stypendiów dla studentów za wybitne osiągnięcia.
 
22 Sty

Prof. dr hab. inż. Andrzej Sobkowiak w Radzie Doskonałości Naukowej

Z dniem 1 grudnia 2019 roku prof. dr hab. inż Andrzej Sobkowiak został wybrany do Rady Doskonałości Naukowej.
21 Sty

Otwarcie nowej pracowni Centrum Fizjoterapii i Sportu

21 stycznia otwarta została nowa pracownia Centrum Fizjoterapii i Sportu, która mieści się w budynku "J" przy ulicy Podkarpackiej 1.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję