Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 190

Aktualności

16 Lis

Global Day of Coderetreat w Rzeszowie

17 listopada programiści z sześciu kontynentów i 106 miast na całym świecie równocześnie zmierzą się z wyzwaniami informatycznymi „Gry w życie”.
16 Lis

Konkurs Mam apetyt na staż!

Konkurs organizowany przez Kancelarię Kompensja kierowany jest do studentów. To szansa na zdobycie trzymiesięcznego stażu i nagrody w wysokości 3000 zł.
 
15 Lis

Zapraszamy do udziału w Impact fintech’18

Spotkanie będzie okazją do dyskusji, poznania najnowszych trendów i wspólnego tworzenia nowego rynku finansów.
15 Lis

IV Podkarpacka Konferencja Młodych Naukowców

W dniach 15-16.11.2018 r. na terenie Politechniki Rzeszowskiej odbędzie IV edycja Podkarpackiej Konferencji Młodych Naukowców.
 
14 Lis

Zaproszenie na II Dzień Bieszczadzki w Politechnice Rzeszowskiej

17 listopada 2018 roku zapraszamy na II edycję Dnia Bieszczadzkiego „Jesienią góry są najszczersze”, która odbędzie się w Studenckim Centrum Kultury i Nauki PRz przy ul. Akademickiej 8.
14 Lis

Wystartowała Politechnika Młodych Odkrywców

Na Wydziale Chemicznym oficjalnie zainaugurowano zajęcia Politechniki Młodych Odkrywców. Celem projektu jest popularyzacja nauki i rozwijanie wiedzy technicznej wśród dzieci i młodzieży.
 
13 Lis

Spotkanie informacyjne w sprawie Ustawy 2.0

Serdecznie zapraszamy na spotkanie informacyjne w sprawie Ustawy 2.0, które odbędzie się 15 listopada 2018 r. o godz. 15:00 w auli V-1 Politechniki Rzeszowskiej.
13 Lis

Płatne staże w Parlamencie Europejskim

Ministerstwo Spraw Zagranicznych informuje, iż do 30 listopada 2018 r. trwa nabór na płatne stypendia im. Roberta Schumana w Parlamencie Europejskim.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję