Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 296

Aktualności

30 Sty

SMART-UP Lab – konkurs

W lutym br. startuje międzynarodowy program skierowany do studentów i doktorantów, którzy chcieliby działać w sektorze zdrowia i aktywnego życia.
30 Sty

[FOTO] Studenci PRz na Zimowych Mistrzostwach Polski w skokach do wody

Od 27 do 29 stycznia br. w Termach Maltańskich w Poznaniu trwały Zimowe Mistrzostwa Polski w skokach do wody.
 
27 Sty

Pożegnanie „erasmusów” na PRz

Dział Współpracy Międzynarodowej 19 stycznia br. zorganizował w Pstrągowej kulig pożegnalny dla studentów z programu ERASMUS+.
27 Sty

[VIDEO] PRz uczestniczy w X Forum Europa – Ukraina

27–28 stycznia br. w G2A Arenie w Jasionce odbywa się polityczno-gospodarcze wydarzenie o zasięgu europejskim, czyli X Forum Europa – Ukraina.
 
26 Sty

Przegroda kolektorowo-akumulacyjna dla budownictwa

Na Wydziale Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury w Zakładzie Budownictwa Ogólnego powstał wynalazek służący wykorzystaniu energii odnawialnej w budownictwie.
26 Sty

PRz zaprasza na XXIV Seminarium „Wybrane Problemy Chemii”

9 i 10 lutego 2017 r. w Regionalnym Centrum Dydaktyczno-Konferencyjnym i Biblioteczno-Administracyjnym w sali V-1 odbędzie się XXIV Seminarium „Wybrane Problemy Chemii”.
 
25 Sty

Polskie Towarzystwo Elektrotechniki Teoretycznej i Stosowanej dziękuje PRz

23 stycznia br. prorektor ds. kształcenia Grzegorz Masłowski wziął udział w jubileuszowej sesji 55-lecia PTETiS w Warszawie.
25 Sty

Konferencja „Podkarpacie dla biznesu” na Politechnice Rzeszowskiej

31 stycznia br. odbędzie się zorganizowana przez rzeszowski oddział ZUS ogólnopolska konferencja „Podkarpacie dla biznesu”
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję