Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 182

Aktualności

09 Lut

Zachęcamy do głosowania na Studenckie Koło Naukowe Inżynierii Środowiska PRz

- Nasze koło naukowe zostało nominowane za działalność w zakresie edukacji ekologicznej. Mimo ogromnej konkurencji również i w tym roku chcielibyśmy obronić I miejsce – dodaje dr inż. Adam Masłoń.
09 Lut

Wizyta przedstawicieli Korea Business Center Warszawa na PRz

Rozmowy z władzami naszej uczelni dotyczyły m.in. przyszłej współpracy z uczelniami z Korei Południowej.
 
08 Lut

[VIDEO] Legendary Rover Team zbiera pieniądze na udział w zawodach...

Załoga marzy by w przyszłości ich rozwiązania konstrukcyjne zostały wykorzystane w innych obszarach nauki czy przemysłu, np. zbrojeniowego jako łazik saperski.
06 Lut

[VIDEO] Liczymy na Twoją opinię - ankietyzacja PRz

Zachęcamy do wypełniania badań ankietowych na stronie usos.prz.edu.pl.
 
02 Lut

Zaproszenie na Jubileusz 50-lecia Wydziału Chemicznego

- Władze dziekańskie oraz Rada Wydziału Chemicznego serdecznie zapraszają na Jubileusz 50-lecia Wydziału połączony ze Zjazdem Absolwentów w dniu 23 czerwca br. - mówi dr inż. Dorota Głowacz-Czerwonka.
01 Lut

Studenci Politechniki Rzeszowskiej zbudują robota SkyBot

Studenci PRz są wśród zwycięzców II edycji konkursu CSR Masters - działaj z Henklem. Dostaną 5 000 zł na realizację projektu robota SkyBot, który zachęca do aktywności fizycznej.
 
01 Lut

Rekordowa liczba pracowników PRz wyjedzie w ramach Erasmus+

Ponad 70 osób wyjedzie do kilkunastu europejskich uczelni partnerskich, korzystając z grantów pozyskanych przez Dział Współpracy Międzynarodowej.
01 Lut

Polecamy najnowsze wydanie „Gazety Politechniki”

W numerze m.in. prof. Leszek Trybus doktorem honoris causa Politechniki Rzeszowskiej, 45-lecie pracy prof. PRz Szczepana Wolińskiego oraz dr. Jerzego Kerstego.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję